Boende


Hos oss är inget rum det andra likt. Rummen är enkla men mysiga och vi jobbar ständigt på med renoveringar och förbättringar av rumsstandarden.

Enkelrum från 700kr / Dubbelrum från 850kr

Rum


Hos oss är inget rum det andra likt. Rummen är enkla men mysiga och vi jobbar ständigt med förbättringar av rumsstandarden. Bredband finns till alla rum (trådlöst). TV finns i alla rum (Kanal 1,2, 4 och 6).  

 

Husdjur: Husdjur är tillåtet endast i två av rummen (gårdshuset). Har ni husdjur, boka då endast via telefon (0930-10109)  

 

Enkelrum 
800-995 kr 
Det billigaste alternativet (800 kr) gäller Gårdshuset där man delar toalett och dusch med ett annat rum. Övriga alternativ har egen toalett och dusch

 

Dubbelrum 
950 - 1295 kr
Det billigaste alternativet (950 kr) gäller Gårdshuset där man delar toalett och dusch med ett annat rum. Övriga alternativ har egen toalett och dusch

 

Bokning: Via telefon (0930-101 09) eller via vår säljkanal Sirvoy (Clicka här)

 

 

 

För mer information, kontakta oss.


Bildgalleri

 

Välkommen till Levar Hotell

Erik och Erica med personal hälsar alla nya och gamla gäster välkomna till vår restaurang och vårt lilla hotell. Sedan vi övertog hotellet har vi gjort en lång resa och lärt oss mycket om att driva en rörelse som Levar hotell.

Vi arbetar ständigt med förbättringar för både personal och gäster. Vi har byggt om vårt restaturangkök och ett antal av rummen har genomgått uppfräschning sedan övertagandet.

Då vi värnar det lokala så serveras endast Svenskt kött i vår restaurang, både till lunch och middag.

Kontakt

Levarhotell
Riksvägen 12
914 33 Nordmaling
 
Tel. 0930-101 09
Email. info@levarhotell.se