Boende


Hos oss är inget rum det andra likt. Rummen är enkla men mysiga och vi jobbar ständigt på med renoveringar och förbättringar av rumsstandarden.

Enkelrum från 700kr / Dubbelrum från 850kr

Om Oss


Erik och Erica med personal hälsar alla nya och gamla gäster välkomna till vår restaurang och vårt lilla hotell. Levar Hotell är ett anrikt hotell (läs mer under rubriken historia nedan) med anor sedan 1635. Som Levarbor var det en dröm som gick i uppfyllelse då vi förvärvade hotellet i maj 2013. Sedan vi övertog hotellet har vi gjort en lång resa och lärt oss mycket om att driva en rörelse som Levar hotell. Vi arbetar ständigt med förbättringar för både personal och gäster. Vi har nyligen byggt om vårt restaturangkök och ett antal av rummen har genomgått renovering sedan övertagandet. Under sommaren 2014 anlade vi även en uteservering och en liten källarpub under matsalen

Vårt mål är att varje dag kunna bjuda våra gäster på god service, ett bra bemötande och hemlagad mat i en unik miljö, oavsett om det gäller en enkel middag eller en högtidsmiddag. 

 

Vår a la carté har blivit populär och vi rekommenderar att man bokar bord inför ett besök, något som underlättar för oss att ge bästa service. För sällskap större än 6 personer vill vi även att man förbokar maten då vi inte vill att väntetiderna ska bli för långa då vi lagar all mat från grunden. På vår a la carté kan man alltid välja lokala råvaror. Vi samarbetar både med fjällvilt, som leverar renkött från västerbottensfjällen, samt lokala slakterier som leverar fläsk- och nötkött från Norrländska bönder. Levar hotell har en lång historia av att vara ett ställe där man firar bemärkelsedagar och bröllop. I vår festvåning på övre plan har vi kapacitet för fester med upp mot 90 gäster. Kontakta oss för offerter vid större festligheter, ni kommer inte att ångra ert val! 

 

Sedan augusti 2021 serverar vi inte längre någon ordinaire lunch. Vi har dock möjlighet att ordna med lförbokade uncher för större sällskap, kontakta oss för offert.

 

 

 

I våra rum bor man billigt i en annorlunda miljö, inget rum är likt det andra. Vi fräschar upp rummen allt eftersom och försöker återställa en känsla av en tidsresa även på boendesidan. 

 

Välkomna!
Erik och Erica med personal

Välkommen till Levar Hotell

Erik och Erica med personal hälsar alla nya och gamla gäster välkomna till vår restaurang och vårt lilla hotell. Sedan vi övertog hotellet har vi gjort en lång resa och lärt oss mycket om att driva en rörelse som Levar hotell.

Vi arbetar ständigt med förbättringar för både personal och gäster. Vi har byggt om vårt restaturangkök och ett antal av rummen har genomgått uppfräschning sedan övertagandet.

Då vi värnar det lokala så serveras endast Svenskt kött i vår restaurang, både till lunch och middag.

Kontakt

Levarhotell
Riksvägen 12
914 33 Nordmaling
 
Tel. 0930-101 09
Email. info@levarhotell.se