Boende


Hos oss är inget rum det andra likt. Rummen är enkla men mysiga och vi jobbar ständigt på med renoveringar och förbättringar av rumsstandarden.

Enkelrum från 700kr / Dubbelrum från 850kr

Varmrätter

 

Nyhet: Onsdag 9/6 lanserar vi en försmak av vår sommarmeny

 

 

Levars langos

Hemlagade langos med handskalade räkor, creme fraische, rödlök och grönsallad

150 kr

 

Levars räksallad

Handsalade räkor, sallad, rhode island, bröd

150 kr

 

Levars hamburgare

Lokalt nötkött, bacon, ost, sallad, jalapenos, tomat och majonnäs, strips

180 kr

 

Levars grillade kycklingspett

Kolgrillade kycklingspett, sallad, mangochutney, tryffelmajonnäs och  strips

180 kr

 

Levars schnitzel

Schnitzel på norrländsk kotlettrad med stekt potatis, ärtor och aromsmör

180 kr

Levars beställningsmeny

Mot förbokning serverar vi norrländsk oxfilé, lammentrecote och fjällröding från Ammarnäs m.m.

Pris och bokning mot förfrågan (0930-10109)

 

Levars gourmetpizzor

Alla pizzor är bakade med vår egen surdeg. Tomatsåsen är gjord på solmogna italienska plommontomater, Osten är Mozzarella från Frägsta gård, Ost från Svedjan och Åsberget samt cheddar. Alla köttråvaror är noga utvalt från norrländsk chark.

 

Pigan
Surdeg, tomatsås, norrländsk mozzarella, cheddar och färsk ruccola
120,-

Drängen
Surdeg, tomatsås, jalapeno, pepperoni, norrländsk mozzarella, cheddar och färsk ruccola
140,-


 Artedi
Surdeg, tomatsås, salami, oliver, rödlök, norrländsk mozzarella, cheddar och färsk ruccola.
140,-


Arctedius
Surdeg, crèmefraiche, norrländskt bacon, rödlök, norrländsk mozzarella, cheddar och färsk ruccola
140,-

Linné

Surdeg, crèmefraiche, rödbeta, dragonmarinerad getost från Åsberget, pinjenötter, honung, norrländsk mozzarella, cheddar och färsk ruccola
140, -

 Karl XI

Surdeg, tomatsås, lufttorkad norrländsk karré (coppa), svedjans rustik, norrländsk mozzarella, cheddar och färsk ruccola

150,-

Nordin
Surdeg, tomatsås,
 lättrökt och luftttorkat innanlår på kött från Strömdahla , tryffelcrème, norrländsk mozzarella, cheddar och ruccola
170,-

Oscar II 
Surdeg, tomatsås, Norrländsk vitlöksmarinerad oxfilé
, Levars bearnaise, champinjoner, norrländsk mozzarella, cheddar, rödlök och ruccola
180,-

 

Levars avsmakningsmeny

Vi uppdaterar den just nu och lägger ut sommarens 5-rättersmeny efter midsommar

 

Välkommen till Levar Hotell

Erik och Erica med personal hälsar alla nya och gamla gäster välkomna till vår restaurang och vårt lilla hotell. Sedan vi övertog hotellet har vi gjort en lång resa och lärt oss mycket om att driva en rörelse som Levar hotell.

Vi arbetar ständigt med förbättringar för både personal och gäster. Vi har byggt om vårt restaturangkök och ett antal av rummen har genomgått uppfräschning sedan övertagandet.

Då vi värnar det lokala så serveras endast Svenskt kött i vår restaurang, både till lunch och middag.

Kontakt

Levarhotell
Riksvägen 12
914 33 Nordmaling
 
Tel. 0930-101 09
Email. info@levarhotell.se