Boende


Hos oss är inget rum det andra likt. Rummen är enkla men mysiga och vi jobbar ständigt på med renoveringar och förbättringar av rumsstandarden.

Enkelrum från 700kr / Dubbelrum från 850kr

Varmrätter

 

Älggryta

Mustig älggryta med kantareller, bacon, smålök och mandelpotatispuré

180 kr

 

Biff Rydberg

Norrländsk oxfilé, stekt lök och potatis, äggula, pepparrot och dijongrädde

Pris: 240 kr

 

Fjällfisk

Filead fjällfisk från Ammarnäs, mandelpotatispuré, sotad silverlök, kantarellsmör

320 kr

 

Oxfiléplanka

Klassisk planka på norrländsk oxfilé, gratinerat mos, baconlindad sparris och bearnaise

340 kr

Kockens val

Varierade styckdetaljer av renkött från Ammarnäs, madeirasky, kantarellsmör, picklad röd steklök och friterad hasselbackspotatis.  Kockens val måste förbokas 1 dag före.

Pris: Beroende på styckdetalj

 

 

 

 

Levars avsmakningsmenyer

Boka någon av våra avsmakningsmenyer, i "salongen" eller i "tavelrummet" i vår restaurang, eller varför inte i paviljongen (bokningsbar fredag/lördag hela september). Till våra avsmakningsmenyer finns färdiga vinpaket och man kan även kombinera sin 5-rätters middag med en privat vinprovning.

Avsmakningsmenyer bokas minst 2 dagar i förväg. För bokning/förfrågan ring:0930-10109.

Meny 1

Soppa på egenplockade fjällkantareller

Lättrökt och torkat innanlår med pinjenötter, parmesan och tryffelcremé

Enkelpanerad abborre med färskpotatis och citroncremé

Renrostbiff från Ammarnäs med friterad hasselbackspotatis och madeirasås

Glass med baileys och krispiga mandelflarn

Pris: 590 kr

 

Meny 2

En dold 5-rätters meny med fokus på norrland. 

Pris: 790 kr

 

Meny 3

Levars 3-rätters paviljongmeny (kan endast beställas vid bokning i vår paviljong)

Kontakta oss för information.

 

 

Levars gourmetpizzor

Alla pizzor är bakade med vår egen surdeg. Tomatsåsen är gjord på solmogna italienska plommontomater, Osten är Mozzarella från Frägsta gård, Ost från Svedjan och Åsberget samt cheddar. Alla köttråvaror är noga utvalt från norrländsk chark.

 

Pigan
Surdeg, tomatsås, norrländsk mozzarella, cheddar och färsk ruccola
120,-

Drängen
Surdeg, tomatsås, jalapeno, pepperoni, norrländsk mozzarella, cheddar och färsk ruccola
140,-


 Artedi
Surdeg, tomatsås, salami, oliver, rödlök, norrländsk mozzarella, cheddar och färsk ruccola.
140,-


Arctedius
Surdeg, crèmefraiche, norrländskt bacon, rödlök, norrländsk mozzarella, cheddar och färsk ruccola
140,-

Linné

Surdeg, crèmefraiche, rödbeta, dragonmarinerad getost från Åsberget, pinjenötter, honung, norrländsk mozzarella, cheddar och färsk ruccola
140, -

 Karl XI

Surdeg, tomatsås, lufttorkad norrländsk karré (coppa), svedjans rustik, norrländsk mozzarella, cheddar och färsk ruccola

150,-

Nordin
Surdeg, tomatsås,
 lättrökt och luftttorkat innanlår på kött från Strömdahla , tryffelcrème, norrländsk mozzarella, cheddar och ruccola
170,-

Oscar II 
Surdeg, tomatsås, Norrländsk vitlöksmarinerad oxfilé
, Levars bearnaise, champinjoner, norrländsk mozzarella, cheddar, rödlök och ruccola
180,-

 

 

Välkommen till Levar Hotell

Erik och Erica med personal hälsar alla nya och gamla gäster välkomna till vår restaurang och vårt lilla hotell. Sedan vi övertog hotellet har vi gjort en lång resa och lärt oss mycket om att driva en rörelse som Levar hotell.

Vi arbetar ständigt med förbättringar för både personal och gäster. Vi har byggt om vårt restaturangkök och ett antal av rummen har genomgått uppfräschning sedan övertagandet.

Då vi värnar det lokala så serveras endast Svenskt kött i vår restaurang, både till lunch och middag.

Kontakt

Levarhotell
Riksvägen 12
914 33 Nordmaling
 
Tel. 0930-101 09
Email. info@levarhotell.se