Varmrätter
Långbakad bringa
Långbakad, dragen bringa serverad i kuvertbröd med het salsa, sallad och strips
200 kr
Baconburgare
Levars baconburgare med isad silverlök, coleslaw, sallad, pepperjackost, jalapenodressing och tomat
200 kr
Varmrökt lax
Ljummen varmrökt lax med färskpotatis, gräslöksmajonnäs, stekt citron och sallad
250 kr
Grilltallrik
Tre sorters kolgrillat kött, två kalla såser, coleslaw, bakpotatis, kryddsmör och sallad
290 kr
Levar hotells Gourmetpizzor
Pigan
Surdeg, tomatsås, norrländsk mozzarella, cheddar och färsk ruccola
130,-
Artedi
Surdeg, tomatsås, salami, oliver, rödlök, norrländsk mozzarella, cheddar och färsk ruccola
150,-
Arctedius
Surdeg, crèmefraiche, norrländskt bacon, rödlök, norrländsk mozzarella, cheddar och färsk ruccola
150,-
Linné
Surdeg, crèmefraiche, rödbeta, dragonmarinerad getost från Åsberget, pinjenötter, honung, norrländsk mozzarella, cheddar och färsk ruccola
150, -
Karl XI
Surdeg, tomatsås, lufttorkad norrländsk karré (coppa), svedjans rustik, norrländsk mozzarella, cheddar och färsk ruccola
160,-
Oscar II
Surdeg, tomatsås, vitlöksmarinerad oxfilé, champinjoner, rödlök, Levars bearnaise, norrländsk mozzarella, cheddar och ruccola
180,-
Avsmakningsmeny, 5 rätter
Nässelsoppa med vaktelägg (endast under säsong, övrig tid kantarellsoppa)
Kronhjortsinnerfilé med betor, rödvinsås och minihasselbackare
Lättrökt och torkat reninnanlår på grönsaksbädd med tryffelmajonnäs
Fjällröding med dillkokt mandelpotatis, vitvinsås och sparris
Krumkaka med vaniljglass och färska bär
750 kr