Boende


Hos oss är inget rum det andra likt. Rummen är enkla men mysiga och vi jobbar ständigt på med renoveringar och förbättringar av rumsstandarden.

Enkelrum från 700kr / Dubbelrum från 850kr

 

Under rådande omständigheter med Coronavirusets framfart så drar vi in vår ordinarie a la carte tills vidare. Vi försöker jobba mer mot hämtmat, catering och olika specialerbjudanden. Menyn nedan kallar vi 100%-hemma, mat som passar att ta med hem och äta där. Men möjlighet finns givetvis också att äta maten i vår restaurang. Önskas annan meny så är vi öppna för era önskemål.

 

100 % Hemma

 

12 % rabatt på take away ända fram till påsk. 

 

Veckans husmans

Erbjudandet gäller mellan 16.30-18.30 måndag till torsdag. Maten hämtas varm och sallad medföljer. Förboka veckans husman på 0930-10109. Begränsat antal portioner.

 

Måndag: Grillad karré med ugnspotatis och pepparsås

 

Tisdag: Älgköttbullar med kokt potatis och gräddsås

 

Onsdag: Ericas lasagne

 

Torsdag: Matig älgköttsoppa med klimp och mjukt bröd

 

Pris: 100 kr/portion

 

 

Ready to serve

Hämtmat på ett lite "lyxigare vis", gäller endast fre-lör. Förbokas fram till torsdag 12.00.

 

Vecka 13: Norrländsk oxfilé med potatiskaka och rödvinsås, till efterrätt serveras hallonpannacotta

 

Pris: 340 kr för 2 rätter. 

 

 

Övriga rätter

 

 

Schnitzel

Schnitzel med stekt potatis och aromsmör

120 kr

 

Oxfilépasta

Färsk pasta, norrländsk oxfilé, champinjoner och spenat

150 kr

 

Levars Älgburgare

Lokalt älgkött, ,bacon, ost, karamelliserad lök, tomat, sallad, tryffelmajonnäs och strips

170 kr

 

Gourmetpizzor

 

Pigan
Surdeg, tomatsås, norrländsk mozzarella, cheddar och färsk ruccola
120,-

Drängen
Surdeg, tomatsås, jalapeno, pepperoni, norrländsk mozzarella, cheddar och färsk ruccola
140,-


 Artedi
Surdeg, tomatsås, salami, oliver, rödlök, norrländsk mozzarella, cheddar och färsk ruccola.
140,-


Arctedius
Surdeg, crèmefraiche, norrländskt bacon, rödlök, norrländsk mozzarella, cheddar och färsk ruccola
140,-

Linné

Surdeg, crèmefraiche, rödbeta, dragonmarinerad getost från Åsberget, pinjenötter, honung, norrländsk mozzarella, cheddar och färsk ruccola
140, -

 Karl XI

Surdeg, tomatsås, lufttorkad norrländsk karré (coppa), svedjans rustik, norrländsk mozzarella, cheddar och färsk ruccola

150,-

Oscar II
Surdeg, tomatsås, Norrländsk vitlöksmarinerad oxfilé
, Levars bearnaise, champinjoner, norrländsk mozzarella, cheddar, rödlök och ruccola
180,-

 

Alla pizzor är bakade med vår egen surdeg. Tomatsåsen är gjord på solmogna italienska plommontomater, Osten vi lägger på våra pizzor är Mozzarella från Frägsta gård, Ost från Svedjan och Åsberget samt cheddar. Alla köttråvaror är noga utvalt från norrländsk chark.

Välkommen till Levar Hotell

Erik och Erica med personal hälsar alla nya och gamla gäster välkomna till vår restaurang och vårt lilla hotell. Sedan vi övertog hotellet har vi gjort en lång resa och lärt oss mycket om att driva en rörelse som Levar hotell.

Vi arbetar ständigt med förbättringar för både personal och gäster. Vi har byggt om vårt restaturangkök och ett antal av rummen har genomgått uppfräschning sedan övertagandet.

Då vi värnar det lokala så serveras endast Svenskt kött i vår restaurang, både till lunch och middag.

Kontakt

Levarhotell
Riksvägen 12
914 33 Nordmaling
 
Tel. 0930-101 09
Email. info@levarhotell.se

Öppettider

Lunchbuffé (mån-fredag) 10.30 - 14.00
Kvällsmeny (mån-tors) 17.00 - 19.30
Hotellfrukost (mån-fre)06.30 - 09.00
08.30 - 11.00

Hotellfrukost (lör-sön)
A la Carté (fre-lör). (Köket stänger 20.00)17.00 - 21.00
Söndag restaurangen stängd